En fornøyd lærer

Hvordan sette opp en kopi av KI i Randabergskolen

Vi liker å dele! Hele prosjektet med KI i Randabergskolen er satt opp med utgangspunkt i en Creative Commons-lisens, mer nøyaktig en Creative Commons BY-NC-SA. Det betyr at du har lov til å kopiere alt du finner her, bruke det til hva du vil og endre på hva du vil til hva du vil. Likevel er det tre ting du må passe på hvis du bruker noe av det vi har laget, og det er beskrevet på denne siden. Kortutgaven er at du må skrive hvor du har funnet det, at du deler det med samme lisens og at du ikke har lov til å bruke det kommersielt (altså legge det bak betaling).

Her kommer en steg-for-steg beskrivelse av hvordan du setter opp din egen kopi av nettstedet «KI i Randabergskolen». Jeg tar utgangspunkt i webhotellet hos Domeneshop, fordi jeg selv synes de har en enkel løsning for dette og jeg har testet at dette virker. Jeg har ingen forbindelser til firmaet Domeneshop. Det kan godt hende at andre webhotell-tilbud også fungerer fint, men det får du i så tilfelle finne ut av selv.

Gi lyd til odinos@randabergskolen.no om noe i oppskriften ikke virker slik det skal!

Under finner du ulike sider med nyttig informasjon for å komme igang.

 • Lage kopi – Lage en kopi av KI i Randabergskolen

  Opprette webhotell og WordPress hos Domeneshop, installere en kopi av KI i Randabergskolen, lage konto hos OpenAI og lene seg tilbake godt fornøyd.

  Les mer…

 • Lage kopi – Sette opp FEIDE

  Hvis et enkelt passord ikke er nok, kan du velge å sette opp nettstedet med FEIDE.

  Les mer…

 • Lage kopi – Kjekt å vite

  Nyttig informasjon som er kjekt å vite når du skal drifte ditt eget nettsted med prateroboter.

  Les mer…

 • Lage kopi – Sette opp andre tjenester enn OpenAI

  Andre KI-tjenester enn OpenAI. Kommer mer info etter hvert… (Anthropic, Huggings Face og Azure OpenAI)

  Les mer…